ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Μην αφήνεις το μέλλον σου στην τύχη του.

Ανακάλυψε μαζί μας πώς να διαλέξεις τη σχολή που σου ταιριάζει, σύμφωνα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές σου. Σπούδασε αυτό που αγαπάς και θα σου εξασφαλίσει την επαγγελματική πορεία που ονειρεύεσαι.

ή εξερεύνησε τις υπηρεσίες μας βάσει του προφίλ σου:

H ατομική συμβουλευτική με την ομάδα του gostudy ήταν πολύ καθοριστική για την επιλογή σπουδών μου. Με έκανε να αισθανθώ σίγουρη για το τι έπρεπε να επιλέξω.
Μαρία Παυλίδου
ΜΑΘΗΤΡΙΑ, ΑΘΗΝΑ

Επαγγελματικός Προσανατολισμός
για εφήβους

Δυστυχώς, το κενό που υπάρχει στην παροχή υπηρεσιών Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Δημόσια Εκπαίδευση και σχολεία είναι πολύ μεγάλο και πολλές φορές η κατάρτιση των εκπαιδευτικών είναι ελλιπής. Η πρόταση μας: μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του και στις εικασίες! Μίλησε με έναν καταρτισμένο επαγγελματία!

ΜΑΘΗΤΕΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ

Εντοπίζουμε τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες σου από νωρίς.

Η μακραίωνη πορεία του επαγγελματικού δικτύου συμβούλων μας στον χώρο σε συνδυασμό με την διαρκή επιμόρφωση μας, εγγυάται μια συνολική καθοδήγηση με βάση τα δεδομένα της ελληνικής εκπαίδευσης τα τελευταία 20 χρόνια!

Μεταβαλλόμενη
Αγορά Εργασίας

Η αγορά εργασίας συνεχώς αλλάζει και η ανάπτυξη της τεχνολογίας γεννά συνεχώς νέα επαγγέλματα που πολλές φορές δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν για να τα λάβεις υπόψιν στην επιλογή σπουδών σου. Γίνε ευέλικτος.

ΜΑΘΗΤΕΣ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

Επιλέγουμε μαζί ομάδα προσανατολισμού σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα σου.

Εξετάζουμε τα επαγγελματικά μονοπάτια της κάθε σχολής. Στόχος μας η προσαρμόστικοτητα στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με κριτήριο τα επιστημονικά ενδιαφέροντα των μαθητών και τις ισχύουσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Δίδαξε στο παιδί σου ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος...

Ως γονιός ανησυχείς και θέλεις να βοηθήσεις το παιδί σου να πάρει τη "σωστή" απόφαση για τις σπουδές του και να ενημερωθείς για τις επαγγελματικές διεξόδους των πανεπιστημιακών τμημάτων.

ΜΑΘΗΤΕΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

Ανακαλύπτουμε εναλλακτικές επιλογές σπουδών.

Ανακαλύπτουμε τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα του μαθητή με το CGT test και βρίσκουμε εναλλακτικά επαγγελματικά μονοπάτια με την καθοδήγηση ενός καταρτισμένου συμβούλου. Συμβουλεύουμε σε τακτικό χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών! Μετά τις πανελλήνιες, συμπληρώνουμε μαζί το μηχανογραφικό σε όλες τις φάσεις που ορίζει το υπουργείο!

"Μάθε από μικρός να μαθαίνεις". Ξεκίνα με τον εαυτό σου!

Ως μαθητής, βρίσκεσαι σε μια ηλικία που ακόμη προσπαθείς να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Επομένως, είναι δύσκολο να διαλέξεις τη σωστή σχολή & ένα επάγγελμα που θα σε γεμίζει.

Γιατί είναι σημαντικός ο επαγγελματικός προσανατολισμός;

Η αγορά εργασίας συνεχώς αλλάζει και η ανάπτυξη της τεχνολογίας γεννά συνεχώς νέα επαγγέλματα που πολλές φορές δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν για να τα λάβεις υπόψιν στην επιλογή σπουδών σου.

Η πρόταση μας: Γίνε ευέλικτος!

Στα σχολεία, δυστυχώς, το κενό που υπάρχει στην παροχή υπηρεσιών Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Δημόσια Εκπαίδευση είναι πολύ μεγάλο και η κατάρτιση των εκπαιδευτικών πολλές φορές ελλιπής.

Η πρόταση μας: μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του και στις εικασίες!

Ως μαθητής, βρίσκεσαι σε μια ηλικία που ακόμη προσπαθείς να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Επομένως, είναι δύσκολο να διαλέξεις τη σωστή σχολή & ένα επάγγελμα που θα σε γεμίζει.

H πρόταση μας: Δέξου το και “μάθε από μικρός να μαθαίνεις”… Ξεκίνα με τον εαυτό σου!

Ως γονιός ανησυχείς και θέλεις να βοηθήσεις το παιδί σου να πάρει τη σωστή απόφαση για τις σπουδές του και να ενημερωθείς για τις επαγγελματικές διεξόδους των πανεπιστημιακών τμημάτων.

Η πρόταση μας: δέξου ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος! Μάθε να είσαι ευέλικτος και δίδαξε το παιδί σου μέσα από την δράση σου να αναζητά ο ίδιος την τύχη του με την αναζήτηση του κατάλληλου ειδικού επαγγελματία!

Συμβουλέψου έναν επαγγελματία.

Μίλα με έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας και λάβε σωστή, ολοκληρωμένη και έγκυρη πληροφόρηση πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σου.

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα
Επαγγελματικού Προσανατολισμού

με το πανελλήνιο δίκτυο συμβούλων του GoStudy!

Α' ΛΥΚΕΙΟΥ


Η μακραίωνη πορεία μας στον χώρο σε συνδυασμό με την διαρκή επιμόρφωση μας εγγυάται μια συνολική καθοδήγηση με βάση τα δεδομένα της ελληνικής εκπαίδευσης τα τελευταία 20 χρόνια!

Αποτέλεσμα προγράμματος: 
– Εντοπίζουμε τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες σου. 
– Γίνεται ενημέρωση για τις Πανελλαδικές και πώς λειτουργεί το σύστημα.

Στόχος μας η προσαρμόστικοτητα στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με κριτήριο τα επιστημονικά ενδιαφέροντα των μαθητών και τις ισχύουσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αποτέλεσμα προγράμματος: 
– Εξετάζουμε τα επαγγελματικά μονοπάτια της κάθε σχολής.
– Διαλέγουμε μαζί ομάδα προσανατολισμού, καθώς και επιστημονική ομάδα.

Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

Στόχος μας η προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με κριτήριο τα επιστημονικά ενδιαφέροντα των μαθητών και τις ισχύουσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αποτέλεσμα προγράμματος: 
– Εξετάζουμε τα επαγγελματικά μονοπάτια της κάθε σχολής.
– Διαλέγουμε μαζί ομάδα προσανατολισμού, καθώς και επιστημονική ομάδα.

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

Θέτουμε στόχους! Βάζουμε πρόγραμμα! Βρίσκουμε εναλλακτικές! Μειώνουμε το άγχος! Συμβουλεύουμε σε τακτικό χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών! Συμπληρώνουμε μαζί το μηχανογραφικό σε όλες τις φάσεις που ορίζει το υπουργείο!

Αποτέλεσμα προγράμματος: 

– Ανακαλύπτουμε τις εναλλακτικές επιλογές σπουδών.
– Μετά τις Πανελλήνιες, συμπληρώνουμε μαζί το μηχανογραφικό.

[flipboxes id="3090"]
H ατομική συμβουλευτική με την ομάδα του gostudy ήταν πολύ καθοριστική για την επιλογή σπουδών μου. Με έκανε να αισθανθώ σίγουρη για το τι έπρεπε να επιλέξω.
Μαρία Παυλίδου
ΜΑΘΗΤΡΙΑ, ΑΘΗΝΑ

Επαγγελματικός Προσανατολισμός
για ενήλικες

Πολλές φορές διαπιστώνουμε εκ των υστέρων ότι ίσως το πρόγραμμα σπουδών που επιλέξαμε δεν είναι αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο και νιώθουμε την ανάγκη να αναζητήσουμε εκ νέου το επαγγελματικό μας μονοπάτι. Αν νιώθεις χαμένος στη σταδιοδρομία σου, είμαστε εδώ για σένα!

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ / ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Επανασχεδιάζουμε την καριέρα σου.

Σε βοηθούμε να ανακαλύψεις ποιος επαγγελματικός κλάδος σου ταιριάζει περισσότερο βάσει των σπουδών και των ενδιαφερόντων σου ή να επανασχεδιάσεις εκ νέου την καριέρα σου σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και τις τάσεις του μέλλοντος.

Μίλησε με έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας.

Μάθε τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας και πώς να είσαι ανταγωνιστικος ακολουθώντας τις επιλογές σου!

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Έχεις ερώτηση; Έχουμε την απάντηση!

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι μια διαδικασία στην οποία εξειδικευμένοι επιστήμονες σε βοηθούν να ανακαλύψεις ην  προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σου, καθώς επίσης και τα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν (με τις αντίστοιχες σχολές που συνδέονται με αυτά).

Ο επαγγελματικος προσανατολισμός δεν λειτουργεί μεμονωμένα. Λαμβάνει υπόψη του τις κρατούσες συνθήκες στην αγορά εργασίας σε συνάρτηση με τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.

Το πρόγραμμά συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού του Gostudy (όπως και κάθε υπηρεσία) ΔΕΝ είναι δωρεάν. Δες την αξία και τα οφέλη κάθε υπηρεσίας.

1 συνάντηση με σύμβουλο και 1 ή 2 Τest Επαγγελματικού Προσανατολισμού αναλόγως το πρόγραμμα που θα επιλέξεις,  και τηλεφωνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. ΔΕΝ περιλαμβάνει τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Είναι με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών “ΝΑΙ” ή “ΟΧΙ” και σε κλίμακα από το “δεν μου αρέσει καθόλου” μέχρι το “μου αρέσει πάρα πολύ”

Συνολικά 3 εργάσιμες ημέρες θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας από της πληρωμής της. Σε περιόδους αιχμής, μπορεί να διαρκέσει ως και 5 εργάσιμες.

Oι συνεδρίες πραγματοποιούνται είτε εξ’ αποστάσεως (online) μέσω skype ή άλλου παρόμοιου εργαλείου επικοινωνίας για βιντεοκλήσεις, είτε δια ζώσης σε χώρο της Career Gate.

Όχι, η συμπλήρωση μηχανογραφικού αποτελεί ξεχωριστή υπηρεσία που συντελείται ανάλογα με τα στάδια που ορίζει το υπουργείο παιδείας.

Kαταρτισμένοι σύμβουλοι

έτοιμοι να σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ GOSTUDY.GR

Διαδικασία

Επαγγελματικός προσανατολισμός μέσα σε λίγα βήματα.

Αξία Υπηρεσιών

Οι τιμές μας για τα πακέτα υπηρεσιών που παρέχουμε.

TEST ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ CGT
από 51€
€35,95€
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ -30% ΕΚΠΤΩΣΗ
Νέο Εκσυγχρονισμένο Career Gate Test
Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων (267 ερωτήσεις)
Ανανεωμένη & Αναλυτική Έκθεση Επαγγελματικών Δεξιοτήτων
Για Μαθητές, Απόφοιτους ή Νέους Επαγγελματίες
TEST ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ CGT + ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
από 135€
95€
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ -30% ΕΚΠΤΩΣΗ
Career Gate Test + Συμβουλευτική Συνεδρία
TEST ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ CGT
+Ερμηνεία των αποτελεσμάτων του τεστ από εξειδικευμένο σύμβουλο σταδιοδρομίας
ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
2x TEST ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ CGT + ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
από 185€
130€
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ -30% ΕΚΠΤΩΣΗ
2x Career Gate Tests + Συμβουλευτική Συνεδρία
TEST ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ CGT
ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
+Test Προσωπικότητας BIG5
ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Πώς σε βοηθάμε;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να σε βοηθήσουμε να πάρεις τη σωστή απόφαση για τις σπουδές σου.

Kαταρτισμένοι σύμβουλοι

έτοιμοι να σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή

ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΛΑΣΣΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

Μην αφήνεις το μέλλον σου στην τυχή του.

Ανακάλυψε μαζί μας πώς να διαλέξεις τη σχολή που σου ταιριάζει, σύμφωνα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές σου.

1 στους 3 νέους εγκαταλείπει τις σπουδές του λόγω της απουσίας προσωπικού ενδιαφέροντος και προοπτικών. Συμβουλέψου έναν ειδικό να σε καθοδηγήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.