Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

Πανεπιστήμιο (Ιδιωτικό), Κύπρος

Είναι γνωστό για:

Περιγραφή

 Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι ένα από τα καλύτερα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Κύπρο. Ιδρυθέν το 2010, είναι ένα λαμπρό ακαδημαϊκό Ίδρυμα με έμφαση στην παροχή υψηλής ποιότητας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στην δημιουργία νέας εφαρμοσμένης επιστημονικής γνώσης, στοχεύοντας στην παροχή των βέλτιστων ακαδημαϊκών υπηρεσιών προς την ακαδημαϊκή του κοινότητα και την κοινωνία σε εθνικό και διεθνές περιβάλλον.

Γιατί να επιλέξεις το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος (Neapolis University Pafos / NUP)

1. Τα προγράμματα σπουδών είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας και επιχειρηματικότητας, παράγοντας εφαρμοσμένη γνώση με έμφαση στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.

2. Οι συμβουλευτικές επιτροπές γνωστών εθνικών και διεθνών ακαδημαϊκών, εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών στοχεύουν στη βελτίωση της συνολικής ανάπτυξης των πανεπιστημίων, συνδέοντας τα σχολεία και γεφυρώνοντας την ακαδημαϊκή κοινότητα με τη βιομηχανία.

3. Τα ερευνητικά κέντρα του Πανεπιστημίου συνδέουν την ακαδημαϊκή κοινότητα με τους επαγγελματίες και διαδίδουν πρωτοποριακή γνώση για το κοινωνικό σύνολο.

4. Το Πανεπιστήμιο στοχεύει στη δημιουργία μιας ποικιλόμορφης και διεθνούς πανεπιστημιακής κοινότητας που εκτιμά την ελεύθερη έκφραση των ιδεών σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας του. Αυτό καθιστά τη φοιτητική ζωή μια πλούσια εμπειρία.

5. Η Κύπρος είναι μια από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο ξεπερνώντας χώρες όπως η Δανία και η Γερμανία

6. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει υψηλής ποιότητας στέγαση εντός της Πανεπιστημιούπολης καθώς και σε άλλους χώρους εντός της οικιστικής περιοχής της Πάφου με τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας

Πιστοποιήσεις και Αναγνωρίσεις

  • Όλα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου πιστοποιούνται από την Κυπριακή Δημοκρατία και όλες τις χώρες της ΕΕ.
  • Αναγνώριση από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. της Ελλάδας ως Ομοταγές Ίδρυμα προς τα ελληνικά ΑΕΙ.
  • Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος έλαβε την πιστοποίηση SUREPLUS label level A για το 2020 – 2024.
  • Το προπτυχιακό πρόγραμμα Πολιτικού Μηχανικού και Εφαρμοσμένης Πληροφορικής έχουν αναγνωριστεί από την FEANI
  • Τα προγράμματα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Πληροφοριακά Συστήματα και Ψηφιακή Καινοτομία, Αρχιτεκτονικής, Πολιτικών Μηχανικών και Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων έχουν πιστοποιηθεί από το Επαγγελματικό και Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (Ε.Τ.Ε.Κ.).
  • Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ πιστοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Ψηφιακού Μάρκετινγκ (DMI).
  • Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Real Estate έχει εξασφαλίσει πιστοποίηση από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).
  • Προετοιμασία φοιτητών του Πτυχίου Τραπεζικής, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών για τις εξετάσεις επαγγελματικής πιστοποίησης του ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Σχολές και Τμήματα

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι ότι η έδρα και οι εγκαταστάσεις του βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο συναρπαστικές παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης. Η Πάφος είναι μια νέα και σύγχρονη ευρωπαϊκή πολυπολιτισμική πόλη, που φιλοξενεί ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως εθνικής, κοινωνικής ή θρησκευτικής προέλευσης. Ο συνδυασμός του ιστορικού παρελθόντος με τον σύγχρονο κόσμο, το ήπιο μεσογειακό κλίμα, οι φυσικές ομορφιές της, οι μικρές αποστάσεις μετακίνησης, η άριστη συγκοινωνία με το εξωτερικό λόγω του αεροδρομίου καθώς και το πλήθος των υπηρεσιών τις οποίες προσφέρει, καθιστούν την Πάφο έναν ιδανικό τόπο για σπουδές.

H ζωή στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος:

1. ΔΙΑΜΟΝΗ Οι εγκαταστάσεις του Campus του Πανεπιστημίου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας. Τα δωμάτια των φοιτητών/τριών είναι πλήρως εξοπλισμένα, άνετα, με τουαλέτα και βεράντες με θέα είτε τη θάλασσα είτε τους εσωτερικούς κήπους. Υπάρχει ευκολία πρόσβασης και επικοινωνία με όλους τους δημόσιους χώρους.

2. ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Το εστιατόριο του Campus προσφέρει μεγάλη ποικιλία από παρασκευαζόμενα γεύματα με επιλογές από την τοπική και διεθνή κουζίνα. Οι χώροι του είναι σχεδιασμένοι και επαρκώς εξοπλισμένοι για να λειτουργούν και ως καφετέρια φιλοξενώντας πολλές διαφορετικές δράσεις διασκέδασης.

3. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Δεδομένης της διασύνδεσης της φυσικής με την ψυχική υγεία και ευεξία το Πανεπιστήμιο Νεάπολις ενθαρρύνει και προάγει τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση. Το Campus διαθέτει γυμναστήριο με πολλά προγράμματα γυμναστικής, εξωτερική πισίνα, sauna, αποδυτήρια και γήπεδα tennis.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Πάφος
Κύπρος