ΑΓΟΡΑ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ONLINE

Πιστοποιημένο Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού C.G.T.

Αγοράζεις τώρα ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και σου στέλνουμε ένα μοναδικό κωδικό για να ξεκινήσεις να το συμπληρώνεις σήμερα από την άνεση του σπιτιού σου.

“Σύγχρονο, εξαιρετικά χρήσιμο για την ακτινογραφία της προσωπικότητας και αξιόπιστο εργαλείο για την επιλογή επαγγέλματος και την καταπολέμηση της ανεργίας”
Νίκος Φακιόλας
ΤΕΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠ. ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Επαγγελματικός Προσανατολισμός
για εφήβους

Δυστυχώς, το κενό που υπάρχει στην παροχή υπηρεσιών Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Δημόσια Εκπαίδευση και σχολεία είναι πολύ μεγάλο και πολλές φορές η κατάρτιση των εκπαιδευτικών είναι ελλιπής. Η πρόταση μας: μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του και στις εικασίες! Μίλησε με έναν καταρτισμένο επαγγελματία!

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Κάνε κλικ στο τεστ που σε ενδιαφέρει και μάθε περισσότερα.

Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων
Τεστ Προσωπικότητας (BIG 5)

ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ

Βρες ποιες σπουδές και ποια επαγγέλματα σου ταιριάζουν.

Το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων της CareerGate σε βοηθάει να μάθεις καλύτερα ποιος είσαι, τι θέλεις και τι μπορείς να κάνεις επαγγελματικά.

Τι μαθαίνεις:

1. Την ταύτιση σου στους 6 τύπους προσωπικότητας Holland. Πόσο ρεαλιστικός, πρακτικός, ερευνητικός, καλλιτεχνικός, κοινωνικός, επιχειρηματικός, συμβατικός ή οργανωτικός είσαι;

2. Τα ποσοστά Αυτοεικόνας & Αποφασιστικότητας: Ανακαλύπτεις την εργασιακή συμπεριφορά σου και τις επαγγελματικές σου επιλογές, καθώς επίσης αναλύεις το πόσο συνεπής, μεθοδικός και ηγέτης είσαι.

3. Τις 5 πρώτες κατηγορίες των επαγγελματικών κλάδων, K16. Ανακαλύπτεις τις επαγγελματικές σου κλίσεις, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα, σε σχέση με τις δεκαέξι γενικές ομάδες επαγγελμάτων της «ταξινόμησης Κ.16».

4. Προτάσεις σπουδών με τμήματα (συνδεδεμένα στις πρώτες 5 "K16" επαγγελματικές κατηγορίες).

5. Προτάσεις επαγγελμάτων (συνδεδεμένες με τις πρώτες 5 "Κ16" επαγγελματικές κατηγορίες).

[dflip id="4293" ][/dflip]

“Το τεστ ήταν πολύ ενδιαφέρον. Κατάλαβα μέσα από τις ερωτήσεις τι περίπου μου αρέσει να κάνω. Πιστεύω πως είναι καλό όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία (15 ετών) να το κάνουν για να καταλάβουν τι περίπου θέλουν γιατί η αλήθεια είναι πως κανένα παιδί δεν είναι σίγουρο για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον. Γι’ αυτό το λόγο πιστεύω πως το τεστ ήταν τέλεια ιδέα.”
Κρανίδη Άννα
ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

[dflip id="4300" ][/dflip]

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Μάθε ποιος είσαι, τα χαρακτηριστικά σου.

Το τεστ προσωπικότητας BIG5 της CareerGate σε βοηθάει να ανακαλύψεις τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου.

Τι μαθαίνεις:

1. Ανιχνεύεις στοιχεία της συμπεριφοράς σου, χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου και διάφορους συσχετισμούς με την εργασία.

2. Γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, αποκτάς αυτογνωσία και κατανοείς το φάσμα της προσωπικότητάς σου.

3. Στοιχεία όπως ευσυνείδηση, νευρωτισμός, εξωστρέφεια, συνέπεια, θυμός διερευνόνται στο τεστ με τελικό στόχο το βαθμό ταύτισης τους με εσένα.

“Tο τεστ αυτό ήταν μια ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά μου. Με βοήθησε να γνωρίσω άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα μου αλλά και τις πολλές δυνατότητες αποκατάστασης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα σύγκρισης σε κλάδους και επαγγέλματα.”
Πλέκη Λορένα
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΑ.ΠΕΙ.

Διαδικασία

Επαγγελματικός προσανατολισμός μέσα σε λίγα βήματα.

Αγοράζεις το test.

Πληρώνεις με "Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα"
ή PayPal, γρήγορα και με ασφάλεια.

Σου στέλνουμε τον κωδικό.

Ένας σύμβουλος έχεται σε επαφή μαζί σου και σε προμηθεύει με έναν μοναδικό κωδικό για το test.

Ξεκινάς τη συμπλήρωση σήμερα.

Ακολουθείς τις οδηγίες μας και μέσα σε λίγα λεπτά ξεκινάς να κάνεις το test σου.

Kαταρτισμένοι σύμβουλοι

έτοιμοι να σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ GOSTUDY.GR

Κόστος Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Τελική αξία: 35.95€

Αρχική: 51€ | Kερδίζεις -30% έκπτωση

TEST ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ
από 51€
€35,95€
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ -30% ΕΚΠΤΩΣΗ
Νέο Εκσυγχρονισμένο Career Gate Test
Βρες ποιες σπουδές και ποια επαγγέλματα σου ταιριάζουν
267 ερωτήσεις
Για Μαθητές, Απόφοιτους ή Νέους Επαγγελματίες
TEST ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ BIG5
από 51€
€35,95€
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ -30% ΕΚΠΤΩΣΗ
Έγκυρο, Σταθμισμένο, Σύγχρονο
Ανακάλυψε βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου
190+ ερωτήσεις
Για Μαθητές, Απόφοιτους ή Νέους Επαγγελματίες

1 στους 3 νέους εγκαταλείπει τις σπουδές του λόγω της απουσίας προσωπικού ενδιαφέροντος και προοπτικών. Συμβουλέψου έναν ειδικό να σε καθοδηγήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Έχεις ερώτηση; Έχουμε την απάντηση!

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι μια διαδικασία στην οποία εξειδικευμένοι επιστήμονες σε βοηθούν να ανακαλύψεις ην  προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σου, καθώς επίσης και τα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν (με τις αντίστοιχες σχολές που συνδέονται με αυτά).

Ο επαγγελματικος προσανατολισμός δεν λειτουργεί μεμονωμένα. Λαμβάνει υπόψη του τις κρατούσες συνθήκες στην αγορά εργασίας σε συνάρτηση με τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.

Το πρόγραμμά συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού του Gostudy (όπως και κάθε υπηρεσία) ΔΕΝ είναι δωρεάν. Δες την αξία και τα οφέλη κάθε υπηρεσίας.

1 συνάντηση με σύμβουλο και 1 ή 2 Τest Επαγγελματικού Προσανατολισμού αναλόγως το πρόγραμμα που θα επιλέξεις,  και τηλεφωνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. ΔΕΝ περιλαμβάνει τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Είναι με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών “ΝΑΙ” ή “ΟΧΙ” και σε κλίμακα από το “δεν μου αρέσει καθόλου” μέχρι το “μου αρέσει πάρα πολύ”

Συνολικά 3 εργάσιμες ημέρες θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας από της πληρωμής της. Σε περιόδους αιχμής, μπορεί να διαρκέσει ως και 5 εργάσιμες.

Oι συνεδρίες πραγματοποιούνται είτε εξ’ αποστάσεως (online) μέσω skype ή άλλου παρόμοιου εργαλείου επικοινωνίας για βιντεοκλήσεις, είτε δια ζώσης σε χώρο της Career Gate.

Όχι, η συμπλήρωση μηχανογραφικού αποτελεί ξεχωριστή υπηρεσία που συντελείται ανάλογα με τα στάδια που ορίζει το υπουργείο παιδείας.